banner

İstanbul Maltepe Üniversitesi Bahar Şenlikleri Programı




İstanbul Maltepe Üniversitesi Bahar Şenlikleri başlıyor. Volkan Konak, Sıla, Murat Boz ve daha pek çok ünlü isim İstanbul Maltepe Üniversitesi’nin Kültür ve Bahar Şenliği’nde sahne alacak.

Baharın gelmesi ile üniversitelerin bahar şenliklerinin tarihleri belirlenmeye başladı. Tüm yılın stresini atabilmek için çeşitli aktivitelerin yapıldığı, ünlü sanatçıların ve grupların konser verdiği festivaller şüphesiz üniversitelerin vazgeçilmezi...

İstanbul Maltepe Üniversitesi, 2012 akademik döneminde, üniversitelerarası yılın ilk Bahar Şenliği’ne imza atıyor. 1-12 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşecek şenlik kapsamında, Volkan Konak, Sıla, Murat Boz, Redd, Planeur, Barlas, Aydilge, Gökçe, Kurban ve Aslı’nın da aralarında bulunduğu isimler konser verecek. 8000 kişilik kapasitesi ile Türkiye’nin en büyük amfisini içinde barındıran Marmara Eğitim Köyü konuklarına müzik şöleni yaşatacak.

Üniversiteler arasında yapılan en uzun ve kapsamlı Bahar Şenliği özelliğini taşıyan etkinlikte, kültür sanat faaliyetleriyle, eğlence bir arada olacak. Şenlik kapsamında İstanbul Maltepe Üniversitesi bünyesinde yer alan fakülteler ile öğrenci kulüplerinin her biri çeşitli aktiviteler gerçekleştirecek.

İstanbul Maltepe Üniversitesi, iki hafta boyunca, konserden yarışmalara, sinemadan tiyatroya, sergiden söyleşiye, animasyondan el sanatlarına, güzellik yarışmasından, uçurtma şenliğine, tenis turnuvasından, satranç turnuvasına, şiir dinletisinden konferans, panel ve kitap fuarına kadar 100 ayrı kültürel, sanatsal ve sportif etkinliğe ev sahipliği yapacak. 

İsteyenlerin ücretsiz olarak katılabileceği İstanbul Maltepe Üniversitesi Kültür ve Bahar Şenliği’nde, hem öğrenciler hem de vatandaşlar bir arada eğlenecek.

İstanbul Maltepe Üniversitesi Bahar Şenliği Konser Programı;

Tarih               Sanatçı/ Grup              Saat

1 Mayıs 2012  Volkan Konak            20.30

2 Mayıs 2012 Redd                          17.00

3 Mayıs 2012  Planeur                     7.00

4 Mayıs 2012  Sıla                           20.30

7 Mayıs 2012 Barlas                        16.00

7 Mayıs 2012 Aydilge                      17.00

8 Mayıs 2012 Gökçe                        17.00

9 Mayıs 2012 Murat Boz                  20.30

10 Mayıs 2012 Kurban                     17.00

11 Mayıs 2012 Aslı                           17.00

Yer: İstanbul Maltepe Üniversitesi  / Marmara Eğitim Köyü/  www.maltepe.edu.tr

Volkan Konak, Murat Boz ve Sıla konserleri ücretli olup, biletler Biletix’ten temin edilebilir. Diğer konserler ücretsizdir.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.