banner

Bu yılki ‘Altın Çekiç Ödülü’ Fırat Üniversitesi’ne




Fırat Üniversitesi Jeoloji Mühendisliği Bölümü Öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Calibe Koç Taşgın, Genel Jeoloji Anabilim Dalı’nın bu yılki Altın Çekiç ödülünü kazandı.

Ankara’da gerçekleştirilen 65. Türkiye Jeoloji Kurultayı’nda “Soft-sediment deformation structures in the late Miocene Şelmo Formation around Adıyaman area”, başlıklı makalenin birinci yazarı olarak Altın Çekiç Ödülüne layık görülen Yrd. Doç. Dr. Taşgın, ödülünü 2 Nisan 2012 tarihinde MTA Genel Müdürlüğü Kültür Sitesi’nde düzenlenen törenle aldı.

Altın Çekiç Ödülü, TMMOB Jeoloji Mühendisleri Odası Jeoloji Araştırma/Makale Ödülleri; Jeoloji Ana Bilim dallarında, oda üyeleri tarafından uluslararası ve ulusal hakemli bilimsel dergilerde yayımlanmış olan başarılı makalelere verilmektedir.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.