banner

Fulbright burs başvuruları başlıyor




Türkiye Fulbright Eğitim Komisyonu burs başvuruları başlıyor. Fulbright bursuna başvurular 29 Ağustos 2013'te sona erecek.

Türkiye-Amerika Birleşik Devletleri Kültürel Mübadele Komisyonu (Türkiye Fulbright Eğitim Komisyonu) çalışanlara burs verecek.

Amerika Birleşik Devletleri'nde alanı ile ilgili öğrenim, pratik çalışma ve araştırma yapmak isteyen kamu görevlilerine, kamu hizmeti veren özel sektör ve sivil toplum çalışmalarına Hubert H. Humphrey bursu verileceği bildirildi. Bursa başvurmak için en az 5 yıl kamu görevi yapmış, halen bir kamu, özel sektör veya sivil toplum kuruluşunda yetkili bir konumda uzman, yönetici veya planlamacı olarak çalışmak gerekiyor. Fulbright bursuna başvurular 29 Ağustos 2013'te sona erecek.

Detaylı bilgi için http://www.fulbright.org.tr/

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.