banner

iPad3 için geceler öncesinden kuyruğa girdiler




İngiltere’nin başkenti Londra’da günler öncesinden kuyruğa giren yüzlerce kişi, bugün satışa sunulan iPad3 için bekledi.

Haberin videosu için tıklayın

ipad 3 için günlerce bekledileriPad3 retina ekranı, 4G teknolojisi, daha önceki modellere göre uzun süren batarya ve incelen ölçüler gibi özellikleri ile piyasaya sürüldü. Avrupa’nın en büyük Apple mağazalarına sahip olan Londra’da dakikaları hesaplayan kalabalık, sabah 8’de mağazanın açılmasıyla yeni ürüne sahip oldu.

Perşembe günü erken saatlerde gelerek kuyruğun başına geçen ve bir günden uzun bir süredir iPad3’e sahip olmak için bekleyen 21 yaşındaki öğrenci Deepa Vasani, “Perşembe sabahı erken saatlerde buraya ulaştım. Arkadaşım beni bıraktı. Kendi başıma bekledim. Arada arkadaşım geldi; ihtiyaçlarımı sağladı. Kolay olmadı ama yeni arkadaşlar edindim. Regent Caddesi’nde bekleyen müşteriler geldi arada. Açıkçası bu deneyimden hoşlandım. 2 Apple ürünüm daha var; onlar için de sıraya girmiştim ancak en özelleri bu çünkü iPad2’ye benzer görünse de foto kurgulama ve full HD ekran gibi çok önemli farklılıklar var. İnanıyorum ki bunu aldıktan sonra dizüstü bilgisayara ihtiyacım kalmayacak” şeklinde konuştu.

Kuyrukta ikinci sırada yer alan 21 yaşındaki öğrenci Çetin Hanay da “Soğuğa rağmen burada bekliyoruz, konuşuyoruz. Apple ürünü almak, son model süper bir arabaya sahip olmak gibi bir tutku. Parayı iyi bir hizmet almak için ödüyorsunuz. Bu nedenle aldım ve en iyi hizmeti verdiğini düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.