banner

Abm Yayınevi benzersiz çözümleriyle eğitimin hizmetinde




Abm Yayınevi benzersiz çözümleriyle eğitimin hizmetinde

Acar Bilgi Merkezi Yayın Koordinatörü Ö. Çağla Acar, Book Shower kitap temizleme makinalarının Türkiye'de tek yetkili satıcısı olduklarını belirterek, “Kitapların içinde zamanla oluşan bakteri, mikrop ve alerjiye sebep olabilecek veya hasta bir okurun elinden geçerek bulaşıcılığa sebep olabilecek her türlü bakteriyi mor ışınımlar ile temizleyen cihazlarımız birçok kurum ve okul tarafından tercih ediliyor.” diyor.  

Abm Yayınevi (Acar Bilgi Merkezi) hakkında bilgi alabilir miyiz?

Abm Yayınevi (Acar Bilgi Merkezi), Acar Group şirketlerinden bir tanesidir. Acar Group basım sanayii, kırtasiye, promosyon, yayıncılık ve gayrimenkul sektörlerinde hizmet veren 1980 yılında kurulmuş olan bir aile şirketidir. abm Yayınevi bu köklü grup şirketinin en genç üyesi diyebiliriz. Ancak basım sanayiinde edinilmiş olan yayıncılık tecrübesi ve kitaplara olan yakınlığımız ile bu alanda sağlam adımlarla ilerlemeye başladık. abm Yayınevi çatısı altında çocuk, tarih, edebiyat ve ekonomi dallarında kitaplar yayımlıyoruz, bunun dışında kütüphane hizmetleri verirken, aynı zamanda kitap ile ilgili yurtdışından aldığımız distribütörlüklerle kişilerin ve kurumların kitaplara olan hassasiyetine çözümler sunuyoruz.

Okullara ve kütüphanelere yönelik ne gibi hizmetler sunuyorsunuz?

Hem özel hem de devlet okul ve kütüphanelerine çeşitli hizmetler vermekteyiz. Yazarlarımızla okullara ve üniversitelere ziyaretler yapıyoruz. Yazarlarımız hem öğrencilerle hem de öğretim üyeleriyle belirlenen konularda söyleşiler yapıyorlar. Onları yazarlık, kitap yazma, güncel kültürel konularda aydınlatıyorlar. Çocuklarla da yine belirlenen konulara göre yazarlarımızla söyleşiler ve etkinlikler yaptırmaktayız. Bu etkinliklerimiz her yıl birçok öğrenim kurum ve kuruluşlarında devam etmektedir. Ayrıca bazı öğrenim kurumlarına kitap bağışı da yapmaktayız.

Ürünlerinizden bahsedebilir misiniz? Sundukları avantajlar ve özellikleri nelerdir?

Kitaptan çok ayrı olmayan ve yetişkinlere hitap eden bir başka konu da, kitap temizleme ürünlerimizdir. Book Shower kitap temizleme makinalarının Türkiye'de tek yetkili satıcısı konumundayız. İlk hizmetlerimiz TC Kültür Bakanlığı’na olmuştur. Devamında özel ve resmi kütüphaneler ile üniversitelere bu hizmeti vermekteyiz. Kitapların içinde zamanla oluşan bakteri, mikrop ve alerjiye sebep olabilecek veya hasta bir okurun elinden geçerek bulaşıcılığa sebep olabilecek her türlü bakteriyi mor ışınımlar ile temizleyen cihazlarımız birçok kurum ve okul tarafından tercih ediliyor. 

The Hold It ise dünyada eşini göremeyeceğiniz ve ilk kez bu sene lanse edilen bir ürünümüz. Ürünün amacı, kitap, tablet bilgisayar ve dizüstü bilgisayar kullanımını daha fonksiyonel ve rahat hale getirmek. Mesela, okullarda öğretmenlerimiz tahtaya kitaptan yazı yazarken bir elinde kitap tutmak zorunda kalıyor. The Hold It ayarlanabilir yüksekliği, farklı açılarda kullanım olanağı ile öğretmenlere, akademisyenlere bu konuda yardım ediyor. Ayrıca engelli vatandaşlarımız için de eşi bulunmaz bir yardımcı görevini görüyor.

İleriye yönelik hedeflerinizden bahsedebilir misiniz?

Yurtiçi ve yurtdışında araştırmalarımız devam ediyor. Amacımız, bu sektörde yeni talepler yaratarak farkındalık oluşturmak. Sunduğumuz ürün grupları bugüne kadar bu amacımıza hizmet etti. İhtiyacı belirleyerek, insanların ve kurumların iş ve günlük hayatlarında faydalanabilecekleri ürünler sunmak istiyoruz.

The Hold It ise dünyada eşini göremeyeceğiniz ve ilk kez bu sene lanse edilen bir ürünümüz. Ürünün amacı, kitap, tablet bilgisayar ve dizüstü bilgisayar kullanımını daha fonksiyonel ve rahat hale getirmek. The Hold It ayarlanabilir yüksekliği, farklı açılarda kullanım olanağı ile öğretmenlere, akademisyenlere bu konuda yardım ediyor. Ayrıca engelli vatandaşlarımız için de eşi bulunmaz bir yardımcı görevini görüyor.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.