banner

Yerli robot topluluğu sponsor bekliyor




Uluslararası teknoloji yarışmalarında Türkiye'yi temsil eden Sakarya Üniversitesi Robot Topluluğu (SAÜRO), 4. SAÜRO Robot Yarışması için sponsor desteği bekliyor.
SAÜ'den yapılan yazılı açıklamada, geçtiğimiz haftalarda bin 500 yarışmacının katılımıyla düzenlenen 9. Uluslararası ODTÜ Robot Günleri Yarışması'nda Dünya 2.'si olan SAURO'nun genç mucitlerin keşfedilmesi için yarışma düzenlediği belirtildi.

Yaklaşık 4 yıldır robot çalışmalarını sürdüren SAURO'nun düzenlediği yarışmalar ile birçok üniversiteden gelen öğrencileri Sakarya'da ağırladığı hatırlatılan açıklamada, 28 ve 29 Nisanda düzenlenecek 4. SAÜRO Robot Yarışması için topluluğun sponsor desteğine ihtiyaç duyduğu kaydedildi.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.