banner

Samsung Galaxy S5'in çıkış tarihi belli oldu




Galaxy serisiyle satış rekorları kıran teknoloji devi Samsung’un Galaxy S5 modelinin çıkış tarihi belli oldu. Samsung S5 Nisan ayında piyasada yerini alacak.

Samsung S5 Nisan ayında çıkacak. Peki S5’in bir önceki modellerden farkı hangi özellikleri. İşte Samsung S5;

5.1 inç Super AMOLED ekran, 1920x1080 çözünürlük, 2.5GHz 4 çekirdekli Snapdragon 801 işlemci, 2GB RAM, 16/32 GB dahili hafıza, 2.800mAh pil, microSD kart slotu, 2.1MP ön, 16MP arka kamera, Cat4 LTE, Wi-Fi ac, kalp ritmi izleyicisi, parmak izi tarayıcısı.

İşletim sistemi: Android 4.4.2 ve Samsung arayüzü.

Değerlendirme: Bu seneki MWC'nin en gözde telefonu Samsung Galaxy S5 oldu. Samsung'un yeni amiral gemisinin yine satış rekorları kıracağını düşünüyoruz. Bu arada Samsung'u şaşırtan bir gelişme de oldu. Cihaz daha satışa çıkmadan 48 saatte 100 bin sattı.

Samsung S5’in 550 dolardan piyasaya çıkması bekleniyor.

 

 

 

 

 

 

 

 

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.