banner

Twitter kullanıcıları ‘eski tweet’lerine kavuşuyor




New York Times’ın haberine göre, kullanıcılar, yakın gelecekte tüm eski tweetlerine erişme imkânına sahip olacak. Twitter, şu anda kullanıcılarının sadece son birkaç bin tweete ulaşmasına izin veriyor.

Twitter kullanıcıları ‘eski tweet’lerine kavuşuyorTwitter CEO’su Dick Costolo, bu özelliğin yakın bir zamanda geleceğini söylemiş olsa da açıklamasında kesin bir tarih vermemiş.

Üçüncü parti platformlar zaten buna benzer servisler sunuyordu. Facebook ve Google ise bir süredir, Download Your Information ve Google Takeout uygulamalarıyla kullanıcılarına, arşivlenen verilerine erişme imkânı sunuyordu. Twitter kendisinden eski olmalarına rağmen bu iki firmayı geriden takip ediyormuş gibi görünüyor. (kaynak bilgi çağı)

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.