banner

Twitter ayaklar altında




Bu yıl olimpiyatlar sosyal medya ile içe içeydi. Olimpiyatlar izleyicileri de, olimpiyatlara katılan atletler de aktif bir biçimde sosyal medyayı kullandı ve bu ayakkabı ortaya çıktı.

Sosyal medya insanların birbirleri ile iletişim tarzlarını tamamen değiştirdi. Bu durumu dün sona erenen Londra 2012 Olimpiyatlarında da kendi gözlerimizle gördük.

Spor, hem ülkemizde, hem de dünyada sıkça konuşuluyor. Gerek sporcular, gerekse de taraftarlar, Facebook ve Twitter'da bir araya geliyorlar.

Giyilebilir teknolojiler

Sosyal medya ve internet böylesi hayatımızın merkezindeyken, teknoloji ile de daha çok bütünleşiyoruz apotheke-zag.de. Teknoloji ile daha da yakınlaşıyoruz. Bunun sonucu olarak giyilebilir teknolojiler de beraberinde geliyor. Bunun son bir örneği de, atletlerin sosyal medya ile olan gönül bağı neticesinde ortaya çıkan Adidas ayakkabı.

Twitter ayaklar altında

Nash Money adlı tasarımcı tarafından bir Adidas ayakkabının modifiye edilerek ortaya çıkarttığı tasarım, ayakkabının üzerine ufak LED ekranları yerleştirmesi ile ortaya çıkmış ve Twitter API sayesinde bu ekranda tweet'ler görüntülenebiliyor.

Adidas, şimdilik bu modeli seri üretime geçirmiş durumda değil elbette ama bu tarz modifiye edilmiş ayakkabılarla yarışmalar düzenleyerek, müşterilerinin yaratıcılıklarına verdiği değeri açıkça gösteriyor.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.