banner

Twitter'ın kurucusu sadece bu iki Türk’ü takip ediyor




Milyonlarca insanın kullandığı Twitter’ın kurucusu Jack Dorsey’in sadece iki Türk’ü takip ettiği ortaya çıktı

Habertürk’ün haberine göre, Amerika’da bir süre sinema elçiliği görevini yürüten ve şu günlerde kendi projeleri üzerine yoğunlaşan oyuncu Fadik Sevin Atasoy, Twitter’ın kurucusu ve Ceo’su Jack Dorsey’in takip ettiği iki Türk’ten biri…

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve Fadik Sevin Atasoy’u twitter da takip eden Jack Dorsey’le ilgili olarak Fadik Sevin Atasoy, “Çok şaşırdım… Jack Dorsey gibi dahi sayılabilecek nitelikteki birinin ilgisini çekmek ve takip ettiği isimler arasında Cumharbaşkanımız Abdullah Gül ile birlikte yer almak beni mutlu etti” dedi.

Fadik Sevin Atasoy

 

 

 

 

 

 

 

(habertürk)

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.