banner

‘Bilişim 2012’ye genç beyinler aranıyor




ODTÜ ve Türkiye Bilişim Derneği'nin işbirliğiyle düzenlenen ''Bilişim 2012 Oyun Maratonu''na başvurular başladı.

ODTÜ ve Türkiye Bilişim Derneği'nin (TBD) işbirliğiyle düzenlenen ve en iyi dijital oyunu geliştirecek yeteneklerin seçileceği ''Bilişim 2012 Oyun Maratonu''na başvurular alınmaya başladı.

Türkiye'deki bilişim sektörü temsilcilerinin katılımının hedeflendiği ve ulusal düzeyde yapılan en büyük bilişim etkinliklerinden biri olan ''Bilişim 2012'', 21-23 Kasım'da Ankara'da yapılacak.

Etkinlik kapsamında, bilgisayar oyunu geliştiren genç yetenekler için ''Bilişim 2012 Oyun Maratonu'' düzenlendi.

Maratona katılacaklar, etkinlik günü açıklanacak bir tema üzerinde 3-4 kişilik gruplar halinde 2 gün boyunca oyun geliştirecekler ve etkinlik sonunda jüri tarafından yapılan değerlendirmede dereceye giren oyunlar ödüllendirilecek.

Ankara'da gerçekleşecek maratonda katılımcılara 48 saatlik sürede oyun geliştirmeleri istenecek.

Katılımcıların, 30 Ekim 2012'ye kadar http://gate.ii.metu.edu.tr veya www.tbd.org.tr  adreslerinden kayıt formunu doldurarak başvuru yapmaları gerekiyor.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.