banner

Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı 7 Kasım’da başlayacak




Kitapseverlerin heyecanla beklediği ve Anadolu Ajansı'nın Global İletişim Ortağı olduğu "34. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı", 7 Kasım'da TÜYAP'ta başlayacak.

fuar aaAnadolu Ajansı, TÜYAP ve Türkiye Yayıncılar Birliği iş birliğiyle bu yıl 34'üncüsü düzenlenen, "Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı"nın ikinci defa Global İletişim Ortağı oldu.

TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım AŞ'nin, Türkiye Yayıncılar Birliğiyle ortaklaşa düzenlediği fuar, 7-15 Kasım tarihlerinde Beylikdüzü'ndeki TÜYAP fuar alanında gerçekleştirilecek.

Aziz Nesin 100 yaşında etkinlikleri

Yaklaşık 700 yayınevinin katılacağı fuarda, "Aziz Nesin 100 Yaşında" etkinliği kapsamında, ünlü yazarın eserleri kitapseverlerin beğenisine sunulacak.

Fuarın onur konuğu Romanya'nın Uluslararası Salon'da ilk 4 gün açık olacak standında, Romanya edebiyatı ve kültürüyle ilgili eserlere yer verilecek. Onur konuğu ülke etkinlikleri kapsamında ayrıca söyleşi, panel, şiir ve müzik dinletileri, yayıncılarla profesyonel buluşmalar ve çocuk etkinlikleri de yapılacak.

Öğrenci ve öğretmenlere ücretsiz olacak fuar, 15 Kasım'da sona erecek.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.