banner

KPSS A Grubu ve ÖABT branş sıralamaları belli oldu




ÖSYM, 2015 KPSS A Grubu ve Öğretmenlik ile Öğretmenlik Alan Bilgisi branş bazında sıralamaların sisteme yansıtıldığını bildirdi. Adaylar, branşlarındaki sıralamayı kimlik numaraları ve şifreleriyle öğrenebilirler.

öğretmenÖSYM’nin sitesinde yer alan duyuruda, 2015 Kamu Personal Seçme Sınavı (KPSS) A Grubu ve Öğretmenlik ile Öğretmenlik Alan Bilgisi (ÖABT)’ye katılan adayların sınav sonuçlarına göre branş bazında sıralamaları, ÖSYM Aday İşlemleri Sistemine yansıtıldığı belirtildi.

Adaylar, ÖSYM’nin http://ais.osym.gov.tr internet adresinden T.C. kimlik numaraları ve şifreleri ile branş bazında sıralamalarını öğrenebilirler.

Sitede yer alan duyuruda şu ifadeler yer alıyor;

“Branş bazında sıralamalar, adayları bilgilendirme amacıyla oluşturulmuş; kendileri ile aynı alanda sınava giren diğer adaylar arasında kendi başarı durumlarını değerlendirmelerine imkân veren bir hizmettir.  Görüntülenen sayfa belge niteliği taşımaz. Her türlü değerlendirmede ÖSYM sisteminde kayıtlı bilgiler esas alınır.”

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.