banner

19 Ekim tarihli e-YDS sonuçları açıklandı




19 Ekim 2014 tarihinde yapılan 2014 Elektronik Yabancı Dil Sınavı’nın (e-YDS 2014/2) sonuçları açıklandı.

Adaylar, e-YDS 2014/2 sonuçlarını,  ÖSYM'nin https://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile öğrenebilecekler. Sınav Sonuç Belgesi basılmayacak ve adayların adreslerine gönderilmeyecek.

e-YDS her ay yapılacak

ÖSYM Başkanı Ali Demir’in geçtiğimiz günlerde AA’ya yaptığı açıklamaya göre, e-YDS uygulamasının daha sık periyotlarda tekrarlanmasına ve sınav kapasitesinin artırılması için çalışmaların hızlandırılmasına karar verildi. Toplantıda, 2014 sonuna kadar her ay bir sınav uygulamasının gerçekleştirilmesine ve 2 Ekim'de yapılacak ÖSYM Yönetim Kurulu toplantısında bu yılsonuna kadar yapılacak sınav ve başvuru tarihlerinin belirlenerek kamuoyuna iletilmesine karar verildi."

 19 Ekim 2014 tarihli e-YDS sonucunuzu öğrenmek için Tıklayın

 

 

 

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.