banner

ÖSYM’den Diyanet İşleri Başkanlığı sınav duyurusu




Diyanet İşleri Başkanlığı Mesleki Bilgiler Seviye Tespit Sınavı (2015 DİB-MBSTS) başvuruları 22 Aralık 2014 tarihinde başlıyor.

Diyanet İşleri Başkanlığı Mesleki Bilgiler Seviye Tespit Sınavı’na (2015 DİB-MBSTS) başvurular 22-31 Aralık 2014 tarihleri arasından ÖSYM tarafından alınacak.

ÖSYM’den yapılan duyuruya göre, 22 Şubat 2015 tarihinde yapılacak sınav için başvuru yapacak adayların, sınava başvuru yapmadan önce Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından duyurulan başvuru koşullarını dikkatlice incelemeleri, tüm başvuru koşullarını taşıdıkları takdirde sınav ücretini yatırarak sınava başvuru yapmaları gerektiği belirtildi.

Diyanet İşleri Başkanlığı Mesleki Bilgiler Seviye Tespit Sınavı (2015 DİB-MBSTS) başvuru kılavuzu için Tıklayın 

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.