banner

Sayıştay Denetçi Yardımcısı Sınav sonuçları açıklandı




Sayıştay Denetçi Yardımcısı Adaylığı Yazılı Sınavı sonuçları açıklandı. ÖSYM Sayıştay Denetçi Yardımcısı sınav sonuç öğrenme sayfasına giriş için Tıklayın

13-14 Aralık 2014 tarihlerinde yapılan Sayıştay Başkanlığı Sayıştay Denetçi Yardımcısı Adaylığı Yazılı Sınavı sonuçları açıklandı. ÖSYM’den yapılan açıklamada, adayların Sayıştay Başkanlığı Sayıştay Denetçi Yardımcısı Adaylığı Yazılı Sınavı sonuçlarını 29 Ocak 2015 tarihinde saat 16.30'dan itibaren ÖSYM'nin https://sonuc.osym.gov.tr İnternet adresinden T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile öğrenebilecekleri belirtildi. ÖSYM, Sınav Sonuç Belgesi’nin basılmayacağını ve adayların adreslerine gönderilmeyeceğini bildirdi.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.