banner

TUS İlkbahar Dönemi başvuruları başlıyor




Tıpta Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (2015 TUS) İlkbahar Dönemi başvuruları yarından itibaren ÖSYM tarafından alınmaya başlanacak.

Tıpta Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (2015 TUS) İlkbahar Dönemi başvuruları 19 Şubat-4 Mart 2015 tarihleri arasında ÖSYM tarafından alınacak. 2015 TUS İlkbahar Dönemi 12 Nisan’da yapılacak.

ÖSYM’den yapılan duyuruya göre adaylar, başvuru işlemini yaptıktan sonra başvuru süresi içinde TUS sınav ücretini ödeyerek başvurularını tamamlayacaklar. Sınava başvuru, sınavın uygulanması ve değerlendirilmesi ile yerleştirme işlemlerine ilişkin bilgiler, 2015-TUS Kılavuzunda yer alacak. Kılavuz dağıtımı ve satışı yapılmayacaktır.

2015 TUS İlkbahar Dönemi başvuru kılavuzunu indirmek için Tıklayın

TUS İlkbahar Dönemi sınav ücreti ne kadar?

ÖSYM, bu yıl adaylardan 2015 TUS için 100 TL sınav ücreti alacak

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.