banner

YLSY ek yerleştirme sonuçları açıklandı




Yurt Dışına Lisansüstü Öğrenim Görmek Üzere Gönderilecek Adayları Seçme ve Yerleştirme (YLSY) ek yerleştirme sonuçları  açıklandı

YLSY ek yerleştirme sonucunuzu öğrenmek için Tıklayın

ÖSYM, Yurt Dışına Lisansüstü Öğrenim Görmek Üzere Gönderilecek Adayları Seçme ve Yerleştirme (YLSY) ek yerleştirme sonuçlarını açıkladı. Ek yerleştirme sonuçları, 2 Mart 2015 tarihinde saat 16.30’dan itibaren ÖSYM'nin https://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden öğrenilebilecek. Adaylara yerleştirme sonuç belgesi gönderilmeyecek.  Adaylar, ek yerleştirme sonuçlarını belirtilen internet adresinden T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile öğrenebilecekler.

Yerleştirilen adaylar, T.C. Milli Eğitim Bakanlığı Yükseköğretim ve Yurt Dışı Eğitim Genel Müdürlüğünün http://yyegm.meb.gov.tr internet adresinden yapılacak işlemleri, işlem takvimini öğrenebilecekler.

Tercih Yapan Aday Sayısı 134

Kontenjan Sayısı 462

Yerleşen Aday Sayısı 95

Boş Kalan Kontenjan Sayısı 367

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.