banner

2014-TUS 3. yerleştirme sonuçları açıklandı




2014 TUS ilkbahar dönemi 3. yerleştirme sonuçları açıklandı.

2014-TUS ilkbahar dönemi sınavına ilişkin Ankara İdare Mahkemelerince  3 soru hakkında verilen iptal ve yürütmeyi durdurma kararlarının uygulanması amacıyla 28 Ekim’de verilen duyuru doğrultusunda yapılan yerleştirme işlemleri tamamlandı. Yerleştirme sonuçları, bu yerleştirme kapsamında tercihlerini güncelleyen adaylar için ÖSYM’nin https://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden açıklandı.

ÖSYM’nin sitesinde yer alan duyuruya göre bu yerleştirme için verilen sürelerde yeni tercih bildiriminde bulunmayan, tercihlerini güncellemeyen adaylara sonuç açıklanmayacak. Yerleşen adaylar, yerleştirme sonucunu kabul ettiklerine dair yazılı beyanlarını 30 Kasım tarihine kadar  dilekçe ile ÖSYM Merkezine bildirmek zorunda. Bu tarihten sonra merkeze ulaşan dilekçeler işleme alınmayacak ve bu adayların yerleştirme sonucunu istemedikleri kabul edilerek işlem yapılacak. 3’üncü yerleştirme sonucu ilk yerleştiği kuruma tekrar yerleşen adayların dilekçe göndermeleri gerekmiyor.

İlk yerleştirmede yerleştirilmiş adaylardan, bu yerleştirmede yerleşsin veya yerleşmesin yerleştirildikleri ilk kurumda kalmak isteyenler, uzmanlık eğitimleri bu kurumda devam edebilecekler. Adaylar yerleştirme sonuçlarını belirtilen internet adresinden T.C. kimlik numaraları ve şifreleri ile öğrenebilecekler.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.