banner

ÖSYM: YGS itirazlarını bağımsız heyetler inceliyor




ÖSYM'nin Twitter hesabından yapılan açıklamada, merkezin sorulara ilişkin itirazları bağımsız bilim heyetleri kurulları marifetiyle titizlikle incelediği bildirildi.

 

osymÖSYM, 13 Mart'ta yapılan Yükseköğretime Geçiş Sınavı'nın (YGS) bazı sorularına yapılan itirazlara ilişkin kararı, sınav sonuçları ile eş zamanlı adaylara duyuracak. ÖSYM'nin Twitter hesabından yapılan açıklamada, merkezin sorulara ilişkin itirazları bağımsız bilim heyetleri kurulları marifetiyle titizlikle incelediği bildirildi. Açıklamada, sınav sonuçlarının açıklanmasından önce soru itirazı incelemelerinin tamamlanacağı belirtilerek, "İnceleme sonuçları, YGS sınav sonuçlarının açıklanması ile eş zamanlı olarak internet sayfamızdan adaylara duyurulacaktır. Tüm adaylarımız bu konuda müsterih olsun. 2016 YGS sonuçları 25 Mart 2016 tarihinde açıklanacaktır" ifadesine yer verildi.


YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.