banner

‘Polislik sınavı’ başvuruları uzatıldı




Polis Meslek Yüksek Okulu (PMYO) giriş sınav başvuruları 16 Mayıs 2012 tarihine kadar uzatıldı.

Başvuru yapmak için tıklayın

polislik sınavı başvurularıEmniyet Genel Müdürlüğü'nün internet sitesinde yer alan duyuruda, 2012-2013 eğitim-öğretim dönemi PMYO ön başvuru ve şahsen başvurularının 16 Mayıs tarihine kadar (13 Mayıs hariç) uzatıldığı kaydedildi.

Polis Meslek Yüksekokulu'nun internet sitesindeki duyuruda da PMYO ön başvuru puanının YGS 260.000'a düşürüldüğü belirtilerek, internet sayfasından ön başvuru yapan adayların şahsen başvurular için istenilen belgelerle ön başvuru aşamasında tercih ettikleri sınav merkezlerine gitmeleri gerektiği hatırlatıldı.

PMYO giriş sınavı başvuru dilekçesine, aday tanıma formunu ve başvuru kılavuzuna okulun internet sayfasından ulaşılabiliyor.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.