banner

2012 KPDS soru ve cevap anahtarları yayımlandı




2012 KPDS İlkbahar Dönemi Soru Kitapçıkları ile Cevap Anahtarlarının yayımlandı.

KPDS soru ve cevap anahtarları için tıklayın

2012 kpds soru ve cevap anahtarları yayımlandı20 Mayıs 2012 tarihinde yapılan 2012-KPDS İlkbahar Dönemi Sınavının temel soru kitapçıkları ve cevap anahtarlarına aşağıdaki bağlantıdan erişilebilir.

Adayların sorulara verdikleri cevapların analizi olan madde analizi sonucunda sorular yeniden bilimsel denetmenler tarafından incelenmiştir. Bu inceleme sonucunda ÖSYM Yönetim Kurulu tarafından; 2012-KPDS İlkbahar Dönemi Bulgarca Testinin temel soru kitapçığında yer alan 75. sorunun iptal edilmesine ve ilgili testte cevabı bulunan tüm adayların bu soruya doğru cevap verdikleri kabul edilerek değerlendirme yapılmasına karar verilmiştir.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.