banner

Üniversite adayları UNİTERCİH 2012'de buluşuyor




Üniversite adayları UNİTERCİH 2012 Fuarı'nı kaçırmayın

Gençlerin kendilerine en uygun üniversitede, en doğru bölümü seçmesi amacıyla 18-21 Temmuz tarihleri arasında İstanbul Kongre Merkezi'nde 'Üniversite Tercih Fuarı-UNITERCİH 2012'düzenlenecek.

üniversite adayları unitercih 2012Alınan bilgiye göre, Milli Eğitim Bakanlığı, Vakıf Üniversiteleri Birliği ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin desteğiyle gerçekleştirilen ''UNITERCİH 2012'', vakıf, devlet, yurt dışında eğitim veren üniversiteler ve meslek yüksekokulları gibi 70'in üzerinde eğitim kurumunu ücretsiz olarak üniversite adaylarının ayağına getirecek.

Gençler ve aileleri, sınav stresinin ardından yaşadıkları ''Hangi okul ve bölüm doğru tercih olur-'' sorusuna ''UNITERCİH-2012''de cevap bulacak.

Doğru tercihle hayatlarının en önemli kararlarından birini almaya ve üniversiteli olmaya aday gençler, artık kampüsleri tek tek gezip internette günlerce tercih yapacakları okulların güncel bilgilerini araştırmayı bırakacak.

Bu yıl ilki düzenlenecek ''UNITERCİH-2012'' veli ve öğrencilerin derdine çözüm ortağı olacak. Üniversite adayları ile veliler, ''UNITERCİH-2012''de üniversiteler hakkında bilgi alma ve uzmanlarla görüşme fırsatı bulacak.

''UNITERCİH-2012'', LYS'ye girecek öğrencilerin puanlarının açıklandığı ve tercih yapma imkanlarının oluştuğu dönemde yapılacak.

Etkinlikler, her gün 10.30-19.00 saatleri arasında ziyaretçilere açık olacak. Öğrenci adaylarının üniversitelerle buluşacağı bu organizasyona tüm ziyaretçiler ücretsiz katılabilecek.

Konuklar, tercih robotları, seminer ve sunumlar, üniversite rehber danışmanlığı gibi hizmetlerden de hiçbir bedel ödemeden yararlanabilecek. Ziyaretçiler, her üniversitenin standında yer alacak eğitim uzmanları ve akademisyenlerle yüz yüze görüşme yapabilme fırsatını da yakalayacak.

Gençler, ''UNITERCİH-2012''de yer alacak özel tercih yazılımı sayesinde, ilgi alanlarına ve puanlarına göre en uygun bölümleri belirleyebilecek.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.