banner

ÖSYM 2012 OBP puanlarını toplamaya başlıyor




ÖSYM, 2012-ÖSYS adaylarının ortaöğretim başarı puanlarının hesaplanmasında kullanılacak olan diploma notlarının Okul Müdürlüklerinden toplama işlemleri 11 Haziran 2012 tarihinde başlayacağını duyurdu.

Detaylı bilgi için tıklayın

osym obp puanlarını toplamaya başladıOkullara bilgi girişi için sistemin açılması, okulların bilgi girişi işlemlerini tamamlamaları ve İl Milli Eğitim Müdürlüklerine listelerini teslim etmeleri 11-22 Haziran 2012 tarihleri arasında yapılacaktır.

Adaylar, bilgilerini http://ais.osym.gov.tr adresinden veya 23-24 Haziran 2012 tarihleri arasında kendi okullarının astığı listelerden kontrol edebilecekledir. Okul Müdürlükleri, bilgilerinde düzeltme gereken adaylar için 25-27 Haziran 2012 tarihleri arasında ek güncelleme yapacaklardır.

İl Milli Eğitim Müdürlüklerinin okullardan gelen listelerin bir nüshasını en geç 3 Temmuz 2012 tarihine kadar Merkezimize ulaştırmaları gerekmektedir.

İl Milli Eğitim Müdürlükleri ve Okul Müdürlükleri, işlemlerini http://okul.osym.gov.tr adresinden yapacaklardır. Kullanıcı bilgilerini hatırlamayan okullar bilgilerini bağlı bulundukları İl Milli Eğitim Müdürlüklerinden öğrenebileceklerdir.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.