banner

DGS ek yerleştirme sonuçları açıklandı




ÖSYM, 2012 Dikey Geçiş Sınavı (DGS) ek yerleştirme işlemlerinin tamamlandığını ve sonuçlarının açıklandığını duyurdu

DGS sonucunuzu öğrenmek için tıklayın

Ek Yerleştirme sonuçları, 18 Ekim 2012 günü saat 14.00'ten itibaren ÖSYM'nin https://sonuc.osym.gov.tr  internet adresinden açıklanacaktır.

Adaylar, yerleştirme sonuçlarını belirtilen internet adresinden T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile öğrenebileceklerdir. Sonuç Belgesi basılmayacak ve adayların adreslerine gönderilmeyecektir.

Bir yükseköğretim programına kayıt hakkı kazanan adayların kayıt işlemleri ilgili Üniversite tarafından 19-22-23 Ekim 2012 tarihlerinde yapılacaktır. Yerleştirme sonuçları açıklandıktan sonraki resmi ilk üç iş günü içerisinde adayların yerleştirildikleri programa kayıtlarını yaptırmaları zorunludur. Kayıt için adayların, yerleştirildikleri yükseköğretim programının bağlı bulunduğu Üniversiteye kayıt süresi içinde başvurmaları gerekmektedir.

Ek Yerleştirme sonuçlarına ilişkin sayısal bilgiler ekte verilmiştir.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.