banner

ÖSYM, KPSS alan sıralamalarını yayımladı




2012 Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) Ortaöğretim/Önlisans adaylarının mezun oldukları program/alan sıralamaları yayımlandı

ÖSYM, 22 Eylül 2012 tarihinde ön lisans düzeyinde, 23 Eylül 2012 tarihinde ortaöğretim düzeyinde yapılan 2012 Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) Ortaöğretim/Önlisans Sınavına katılan adayların, mezun oldukları program/alan bazında kendi sıralamalarını, http://ais.osym.gov.tr internet adresine T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile girip, 2012-KPSS Ortaöğretim/Önlisans sınavını seçerek Program/Alan Bazında Sıralama sayfasından öğrenebileceklerini duyurdu

Bu uygulama adayların tercihlerinde yardımcı olmak amacı ile geliştirilmiştir. Görüntülenen sayfa belge niteliği taşımaz. Her türlü değerlendirmede ÖSYM sisteminde kayıtlı bilgiler esas alınır.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.