banner

2013 AÖF sınav sonuçları açıklandı mı?




Eğitimtercihi, Açıköğretim Fakültesi  (AÖF) öğrencileri 2013 sınav sonuçlarını yayımlandığı andan itibaren TC Kimlik No’ları ile burada tam saatiyle yayımlıyor

Açıköğretim Fakültesi Bahar Dönemi Ara sınavları 4-5 Mayıs 2013 tarihlerinde, Bahar Dönemi Dönem Sonu Sınavları ise 1-2 Haziran 2013 tarihleri arasında yapılacak.

Açıköğretim Fakültesi öğrencileri sınav sonuçlarını öğrenmek için TC kimlik numarasıyla oturum açarak Açıköğretim Fakültesi oturum açma sayfasından Tıklayın "Fakülte" başlığından "Sınav Soruları" seçeneğine, "Bölüm" başlığından öğretim yılını, "Ders" başlığından istenen sınavı seçerek sınav sorularına erişebilirler.

Açıköğretim sistemiyle öğrenim gören Açıköğretim Fakültesi, İşletme Fakültesi ve İktisat Fakültesi öğrencileri için, "T.C. Kimlik Numaranız" ile e-Öğrenme Portalına oturum açabilir.

Batı Avrupa Programı öğrencileri için "Öğrenci Numaranız" ile e-Öğrenme Portalına oturum açabilirsiniz.

Yabancı uyruklu örgün program öğrencileri portalda "9..." ile başlayan "Öğrenci Numarası" ile oturum açabileceklerdir.

Eğer öğrencimiz değilseniz, yukarıdaki kutucuğa "konuk" yazarak e-Öğrenme Portalına oturum açabilirsiniz. Ancak bu durumda, çoğu hizmetimizden sınırlı olarak yararlanabilirsiniz.

Öğretim Üyeleri, kendilerine bildirilen kullanıcı adı ve şifreleri ile sistemde oturum açabilirler.

Internet Explorer'da güvenlik ve gizlilik ayarları varsayılan düzeyden daha yukarıda olmamalıdır.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.