banner

Üniversite adaylarına ‘Facebook’lu rehberlik hizmeti




Okan Üniversitesi, tercih yapacak adaylar için sosyal medyada ücretsiz rehberlik hizmetini hayata geçirdi. Üniversite adayları üniversitenin facebook sayfasındaki “Kafandaki Soruları Okanlılar Yanıtlıyor” uygulaması ile tercih sürecinde merak ettiklerini uzmanlara sorabilecek.

Okan Üniversitesi, LYS sonuçlarının açıklanmasının ardından üniversite adaylarının karşısına bambaşka bir rehberlik desteğiyle çıktı. Üniversitenin facebook sayfasındaki “Kafandaki Soruları Okanlılar Yanıtlıyor” uygulamasını kullanan adaylar, merak ettikleri sorulara Okan Üniversitesi’nin tercih danışmanları, akademisyenleri ve öğrencilerinin videolarıyla cevap buluyor. Tıklayın Adaylar, uygulamadan tercih danışmanlarına soru da gönderebiliyor. Okan Üniversitesi’nin Tuzla Kampüsü’nü görmek, bölümler ve tercihlerle ilgili bilgi almak isteyen adaylar, aynı uygulamadan rezervasyon yaptırabiliyor ve ücretsiz servislerle kampüse ulaşabiliyorlar.

“İş yaşamına en yakın üniversite” vizyonuyla çalışmalarını sürdüren Okan Üniversitesi, 04-18 Temmuz 2013 tarihleri arasında Tuzla, Mecidiyeköy ve Kadıköy Kampüslerinin yanı sıra Türkiye’nin farklı noktalarında kurulan Tercih Merkezleri ile üniversite adaylarına bu yıl da destek olmaya devam ediyor. Okan Üniversitesi, İstanbul’da ayrıca Ataşehir, Kadıköy, Kartal, Maltepe, Pendik’te, Anadolu’da ise Antalya, Bursa, Gaziantep, İzmir, Kayseri, Kocaeli, Mersin, Şanlıurfa ve Yalova’da kurduğu tercih merkezlerinde gelişmiş tercih robotu eşliğinde adaylara yol gösteriyor.

“Büyük Buluşma” 9 Temmuz’da

Okan Üniversitesi’nin üst düzey yöneticileri ve akademisyenleri, Tuzla Kampüsü’nde gerçekleştirilecek etkinliklerde üniversite adaylarıyla birlikte olacak. Tuzla Kampüsü’nde 9 Temmuz 2013 Salı günü saat 11.30’da gerçekleştirilecek “Büyük Buluşma” etkinliğinde Okan Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Bekir Okan, Rektör Prof .Dr. Şule Kut ile tüm fakülte dekanları, yüksekokul ve meslek yüksekokul müdürleri adaylarla bir araya gelecek. 11 Temmuz 2013 Perşembe ve 16 Temmuz 2013 Salı günü saat 11.30’da ise tüm fakülte dekanları, yüksekokul ve meslek yüksekokul müdürleri ile Mütevelli Heyet Başkanı adaylarla buluşacak. Deneyimli tercih uzmanı ve TV8’de yayınlanan “Sınavdır Geçer” programını hazırlayıp sunan Servet Gülsün Şirin de her gün Tuzla Kampüsü’nde adayların sorularını yanıtlayacak. Adaylar, Tuzla Kampüsü’ndeki bu etkinliklere, Okan Üniversitesi’nin Facebook sayfasındaki  “Kafandaki Soruları Okanlılar Yanıtlıyor” uygulaması üzerinden randevu alarak ücretsiz ring servisleriyle katılabilecekler. Ayrıca yine uygulama üzerinden merak ettikleri tüm sorulara, Okan Üniversitesi akademisyenleri, öğrencileri ve tercih danışmanlarının yer aldığı videolarla yanıt buluyorlar. Adaylar,  444 OKAN (6526) numaralı Çağrı Merkezi’nden de tercih döneminde destek alabiliyorlar.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.