banner

İstanbul Valisi'nden 'Fatih' denetimi




İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, "Fatih Projesi"nin işleyişini yerinde görmek üzere Beyoğlu Özel Esayan Ermeni Lisesi'ni ziyaret etti. Vali Mutlu, ziyareti sırasında öğrencilerle ders dinledi.
valimutluVali Mutlu, Beyoğlu Özel Esayan Ermeni Lisesi'ni ziyareti sırasında öğrenciler tarafından çiçeklerle karşılandı. İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Muammer Yıldız ve Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan'ın da eşlik ettiği Mutlu, sınıfları gezerek öğrencilerle sohbet etti. Mutlu, İstanbul'da 9. sınıflardaki tüm öğrencilere Eylül ayı sonuna kadar iPad'lerin dağıtılacağını ifade ederek, "Okulların kapanmasına 3 ay var. Eylül'de okullar açıldığında 9. sınıfların tamamında iPad olacak. İstanbul'da şu ana kadar bin 39 kişiye tablet dağıttık. Sizde onlardan birisiniz. 44'ü bu okula verildi. Şu anda 8 liseye iPad dağıttık. iPad dağıtımlarımız devam ediyor ve ileri ki günlerde bu sayı artacak. Eylül sonu itibariyle  her şey tamam olacak" dedi.
Ziyareti sırasında bir sınıfta öğrencilerle birlikte ders dinleyen Mutlu, İl Milli Eğitim Müdürü Muammer Yıldız ile konuşan Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan'a dönerek, "Kopya mı çekiyorsun?" şeklinde espri yaptı. Mutlu, "Fatih Projesi"nin işleyişini yerinde denetledikten sonra okuldan ayrıldı.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.