banner

WhatsApp'ın kurucusu bakın kim çıktı!




WhatsApp'in kurucusunun yıllar önce Facebook’a iş başvurusu yaptığı ve reddedildiği ortaya çıktı

Facebook tarafından 19 milyar dolara satın alınan WhatsApp’in kurucularından Brian Acton’ın yıllar önce Facebook’a iş başvurusu yaptığı ancak reddedildiği ortaya çıktı.

Facebook, popüler mobil mesajlaşma uygulaması WhatsApp'i 19 milyar dolara satın aldı.

Milyonlarca kullanıcısı olan uygulamanın yaratıcılarından Brian Acton’ın 2009 yılında Twitter ve Facebook’a iş başvuru yaptığı öğrenildi. O zamanlar Yahoo’da 11 yıllık deneyimli bir mühendis olarak çalışan Acton, yeni bir iş arayışına girdi.

Acton, Twitter ve Facebook’a başvuruda bulundu. Önce Twitter’dan ret cevabı alan Acton, Facebook’a da kabul edilmedi. Acton bu haberi Twitter hesabından “Facebook beni reddetti. Muhteşem insanlarla tanışmak için çok iyi bir fırsattı. Bir sonraki macerayı dört gözle bekliyorum” sözleriyle duyurdu.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.