banner

WhatsApp’ta iki yeni özellik geliyor




Geçtiğimiz günlerde Facebook’un 19 milyar gibi rekor bir ücret ödeyerek aldığı WhatsApp uygulaması iki yeni özellikle kullanıcıların karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

whatsapp uygulamaİşte çok yakında gelmesi beklenen WhatsApp uygulamasındaki yeni özellikler

Profil fotoğrafınızı artık istemediğiniz kimseler göremeyecek. Halen telefon rehberinizde olmasa da numaranızı bulan birisi sizin profil fotoğrafınızı görebiliyor. Yeni güncelleme ile rehberinizde olmayan kişiler profil fotonuzu göremeyecek.

Artık istemediğiniz kişiler göremeyecek

Diğer yeni özellik de cihahızı en son ne zaman kullandığınızı istediğinize gösterip istediğinize göstermeme özgürlüğü. Şimdiki uygulamada bunu opsiyonel olarak kullanamıyorsunuz. Yani WhatsApp’ta son görülme dakikanız ya herkese gösteriliyor ya hiç kimseye gösterilmiyor. Yeni güncelleme ile istediğiniz kişi ve gruplar dışında kimse ‘son kullanım anınızı’  göremeyecek.

Güncelleme bir haftaya geliyor

Eğer bir Android telefon kullanıcısıysanız bu yeni özellikleri içeren son versiyonu WhatsApp’ın kendi sitesinden indirebilirsiniz. App Store ve Google Play’de ise güncellenmiş uygulamanın bir hafta içinde çıkması bekleniyor.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.