banner

iPhone’da en çok indirilen 2. uygulama




Matematikle arası iyi olanlarsın seveceği Threes uygulaması iPhone’da en çok indirilenler arasında ikinci sırada

iPhone'ların en çok indirilen ikinci ücretli uygulaması olan ve kısa sürede ses getiren Threes! isimli uygulama aslında biraz da eğitici yanı olan bir bulmaca türü uygulama. Matematikle aranız da biraz iyiyse bir hayli seveceğiniz uygulamada örneğin 1 ve 2'yi birbirine bağlayabilirseniz 3 rakamını elde ediyorsunuz. Daha sonra da 3 rakamıyla bir başka 3 rakamını eşleştirip 6'ya ulaşıyor ve bu şekilde 12'ye doğru ilerliyoruz.

Yani rakamların hep iki katını alacak şekilde eşleştirmeler yapmak gerekiyor. Gayet basit görünen ve rakamlarla arası iyi olan kullanıcıların yoğun ilgi gösterdiği uygulama 1.99 dolarlık ödemenin yapılması kaydıyla indirilebiliyor.

Uygulamanın Android sürümü henüz bulunmuyor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.