banner

Microsoft Office her cebe girecek




Microsoft Office 2013'ten itabaren hem iPhone hem Android'le uyumlu çalışacak

Microsoft Office her cebe girecekMicrosoft Office, artık yeni işletim sistemlerine de geliyor. Microsoft Office 2013'ten itabaren hem iPhone hem Android'le uyumlu çalışacak. Microsoft, Office uygulamasını mobil platformları için de üretecek. Microsoft Ürün Müdürü Petr Bobek'in de doğruladığı habere göre, Android ve iOS işletim sistemlerine sahip cihazlar için Office uygulaması önümüzdeki yılın mart ayın- da piyasaya sürülecek.

Uygulama, iOS ve Android'in dışında Windows Phone, Windows RT, Mac OSX ve Symbian cihazlar için de aynı zamanda piyasada olacak. Bu sayede hem akıllı telefon hem de tablet kullanıcıları, mobil halde Word, Excel ve PowerPoint gibi uygulamaları kullanabiliyor olacak. Office 2013 iş sektörüne aralık ayında, son kullanıcılara ise şubat ayında sunulacak.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.