banner

Günde 1 milyon sattı!




Apple 3 günde 3 milyon iPad mini sattığını açıkladı

Cuma günü Türkiye hariç 34 ülkede satışa çıkan iPad Mini'nin satışları 3 milyonu geçti. Apple, iPad Mini ve dördüncü jenerasyon iPad satışlarının 3 günde 3 milyon adedi bulduğunu ve stoklarının tükendiğini duyurdu. Apple CEO'su Tim Cook, "Bu hafta sonu elimizdeki iPad Mini'lerin neredeyse hepsini sattık. İnanılmaz talebe yetişmek için çok sıkı çalışıyoruz" değerlendirmesinde bulundu.

EN HAFİF TABLET

7.9 inçlik ekrana sahip olan iPad Mini, 7.2 mm kalınlık ile en ince ve 308 gram ağırlık ile en hafif tablet unvanına sahip. iOS 6 işletim sistemiyle çalışan Apple'ın iPad Mini'sinin satış fiyatı ise 329 dolardan başlıyor. ABD'de 100'den fazla kişinin ölümüne yol açan Sand Kasırgası'na rağmen NewYorklu 600 civarında teknoloji tutkunu iPad Mini için saatler öncesinden sıraya girmişti.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.