banner

Apple sonunda pes etti!




Apple, artık ucuz iPhone üretecek

Apple akıllı telefon pazarında yüksek fiyatla sattığı iPhone’lar yüzünden sürekli eleştiri alıyordu. Şirket yeni fiyat politikasıyla gelişmekte olan ülkeler için düşük fiyatlı iPhone üreteceğini duyurdu

Elektronik şirketi Apple'ın, gelişmekte olan ülkelerin pazarları için daha düşük fiyatlı iPhone üreteceği bildirildi.

Wall Street Journal gazetesinin haberinde, Apple'ın iPhone'un daha ucuz versiyonunu yılın 2'inci yarısında piyasaya süreceği belirtildi.

Apple'ın, dar gelirli tüketiciye de hitap edecek uygun fiyatlı iPhone'u yılsonuna kadar piyasaya sürmeyi planladığı yeni plastik modelinin 99 dolar ile 149 dolar arasında bir fiyat etiketine sahip olacağı söylendi.

Yeni iPhone'un, Çin gibi gelişmekte olan ülkelerde satışa çıkacağı ifade edildi.

Şirket, Ekim ayında da normal iPad'den daha küçük ve daha ucuz iPad Mini'yi satışa çıkarmıştı.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.