banner

iPad’in yeni modeli satışa sunuldu




Apple'ın günler önce duyurduğu 128 GB'lık iPad bugün resmen satışa sunuldu.

Apple'ın bugüne dek en yüksek hafıza olarak iPhone ve iPad'lerde tercih ettiği 64 GB'lık depolama birimi ilk kez iki katına çıktı. Kullanıcılar artık 128 GB'lık iPad ile çok daha fazla film, müzik ve uygulamayı cihazlarına doldurabilecek.

iPad’lerin fiyatı ne kadar?

Apple Store'da satışa sunulan 128 GB'lık retina ekranlı en yeni iPad'lerin fiyatı WiFi ve 3G desteğine göre değişiklik gösteriyor. WiFi'lı modeli 799 dolardan satışa sunulurken, 3G/LTE teknolojisini kullanan modeller ise 929 dolarlık fiyat etiketine sahip.

64 GB'lık hafızalı modellerde ise WiFi'lı olanı 699, 3G/LTE'li olanı ise 829 dolardan satılıyor. Yani kullanıcılar 64 GB'lık iPad yerine 100 dolar daha fazla ödeyerek 128 GB'lık modeli tercih edebiliyor.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.