banner

Siz takip etmeseniz de o sizi takip edecek




Sosyal paylaşım devi Facebook, kullanıcıların her hareketini izlemek için düğmeye bastı.

Bir milyarı aşkın üyesi bulunan Facebook, Bloomberg'in haberine göre çok yakında tüm kullanıcılarını çok daha yakından takip edecek; yani Facebook her an ensenizde olacak.

Söz konusu raporda, şirketin yeni bir uygulama üzerinde çalıştığına ve kullanıcının Facebook uygulaması açık olmasa dahi Facebook'un kullanıcılarının bulunduğu lokasyonu an ve an görebileceğine dikkat çekildi. Geliştirilen bu uygulamanın amacı ise bulunduğunuz yere yakın olan arkadaşlarınız olduğunda bunu kullanıcılara bildirmek... Yani bulunduğu yerin yakınlarında arkadaşı olan kullanıcılar bu uygulama ile bunu öğrenebilecek.

Henüz test aşamasında olan ve mart ayı sonunda yayınlanması beklenen uygulamaya kullanıcıların ne tepki vereceği ise merak konusu...

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.