banner

Facebook’tan bir yenilik daha!




Facebook, kullanıcılarına hava durumu bilgisi sunacak.

Facebook Developer News sayfasında yazılan haberlere göre, açık alanda düzenlenecek etkinliklerde üyelerinin mağdur olmamaları adına; Etkinlik Oluşturma penceresinde hava durumu tahmini yer almasını sağlayacak.

Yapılan etkinliklerin daha sağlıklı olması adına yapılan bu özellik, yer ve konum hizmetlerini kullanıcı izniyle kullanarak otomatik tahminde bulunacak. Etkinlik incelenirken günden güne yapılan en sağlam tahminler, üyelerin sürprizle karşılaşmasını önleyen ilk adım olacak.

Kullanıcılarının bu haberle beğenisini toplayacak olan özelliğin hava durumu kaynağı ise Weather Underground tarafından karşılanacak. Şimdiden kullanışlı olduğu düşündüren bu özellik bakalım kararlılık ve kullanılabilirlik adına nasıl bir verim sunacak. Özelliğin ne zaman yürürlüğe gireceği bilinmezken telefon görüntüsü de demo olarak paylaşılmış.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.