banner

Microsoft’un, Fatih Projesi için alt yapısı hazır




Microsoft Türkiye Genel Müdürü Özmen, FATİH projesinin Türkiye'nin yatırım ve inovasyon çekmesi için önemli bir proje olduğuna işaret ederek, Microsoft olarak bu proje üzerinde 15 yıldır çalıştıklarını ve uçtan uca çalışan, FATİH vizyonunu tamamıyla hayata geçiren altyapıyı kurduklarını ifade etti.

Microsoft Türkiye Genel Müdürü Tamer Özmen, Bursa Valiliği ile Capital ve Ekonomist dergilerinin iş birliğiyle düzenlenen, Anadolu Ajansının medya sponsoru olduğu ''Uludağ Ekonomi Zirvesi''nde AA muhabirine açıklamalarda bulundu. 

İnovasyon ve Ar-Ge ilgili önemli teşviklerin açıklanmasının sektöre katkılarını da değerlendiren Özmen, inovasyonun önemine dikkati çekti.

Özmen, FATİH projesinin Türkiye'nin yatırım ve inovasyon çekmesi için önemli bir proje olduğuna işaret ederek, Microsoft olarak bu proje üzerinde 15 yıldır çalıştıklarını ve uçtan uca çalışan, FATİH vizyonunu tamamıyla hayata geçiren altyapıyı kurduklarını ifade etti.

Projenin çok önemli bir vizyona sahip olduğuna dikkati çeken Özmen, '' Microsoft FATİH projesinin içinde olmayı arzu ediyor. FATİH projesinin içinde olmak Microsoft'un ülkemize kaynak aktarmasına sebep olacaktır. FATİH çerçevesinde Türkiye'de ilk eğitimAr-Ge laboratuvarını kurmak için çalışma yapıyoruz'' dedi.

 

 

 

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.