banner

Ankara İl Milli Eğitim'in 'Gezi' mesaisi




Ankara İl Milli Eğitim Müdürü Aydoğan, eylemlere katılımlarla ilgili "Okul müdürleriyle sürekli irtibat halindeyiz. Kaç öğretmen veya öğrencinin okula gelmediğini bilmek durumundayım" dedi.

Basında bazı il milli eğitim müdürlerinin "Gezi Parkı" eylemlerine katılanlara ilişkin bilgi istediği yönünde haberlerin yer aldığını hatırlatan Aydoğan, zaten milli eğitim müdürlerinin okullardan sürekli bilgi aldığını ifade etti.

Aydoğan, şunları kaydetti:

"Bir il milli eğitim müdürünün okullardan bilgi istemesi kadar normal bir şey yok. Bugün kaç öğretmen veya öğrencinin okula gelmediğini bilmek durumundayım. Bu bizim görevimiz. Devlet olarak, milli eğitim müdürlükleri olarak hangi şartlar ne olursa olsun çocuklarımızı öğretmenlerimiz başlarında okullarda tutmak zorundayız. Bunun için tabii ki önlem alıyoruz. Okulları uyarıyoruz, takip ediyoruz. Okul müdürleriyle sürekli irtibat halindeyiz. Ankara'da zaten bizim sadece burada uygulanan bir takip sistemimiz var. Biz zaten her gün okullardan bilgi alıyoruz. Bu bundan öncede böyleydi. Bir çocuğun burnu kanasa bundan haber alıyoruz. Görevimiz zaten bu."

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.