banner

Justin Bieber uzay yolcusu




Ünlü Kanadalı şarkıcı Justin Bieber, uzay yolcusu

Virgin Galactic'in kurucusu ünlü işadamı Richard Branson, sosyal paylaşım sitesi Twitter'daki hesabından "Justin'in geleceğin astronotları arasında yerini aldığını duymak harika. Tebrikler. Yukarıda görüşürüz" mesajını gönderdi.

Konuyla ilgili herhangi bir yorum yapmayan Bieber ise Branson'ın mesajını 40 milyon takipçisine aktardı.

Bieber, daha önce "uzayda konser vermek istediğini" söylemiş, Amerikan Havacılık ve Uzay Dairesi (NASA) da "belki yardımcı olabiliriz" yanıtını vermişti.

Uzaya ticari yolculuk hayalini gerçeğe dönüştürmek için uğraşan Virgin Galactic'in seferlerinden birinde yer almak için en az 250 bin dolar ödemek gerekiyor.

Bieber, uzay yolculuğuna çıkan tek ünlü olmayacak. Leonardo DiCaprio, Tom Hanks, Ashton Kutcher ve dünyaca ünlü bilim adamı Stephen Hawking'in de şimdiden yerlerini ayırttığı ileri sürülüyor.

Şirketin ilk uzay yolculuğunu yıl sonuna doğru yapması planlanıyor.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.