banner

Kazandığı tazminatı, öğrencilere burs olarak verecek




MŞÜ Rektörü Prof. Dr. İnanç, "Habertürk gazetesinden alacağımız 15 bin lira tazminatı öğrencilerimize burs olarak vereceğim" dedi.

Muş Alparslan Üniversitesi (MŞÜ) Rektörü Prof. Dr. Nihat İnanç, Habertürk gazetesinden kazandığı 15 bin lira tazminatı öğrencilere burs olarak vereceğini belirtti.

İnanç, düzenlediği basın toplantısında, Habertürk gazetesinin 12 Eylül 2010 tarihli sayısında çıkan "ÖSYM denetçileri Rektör tarafından dövdürüldü" yönündeki asılsız haber üzerine hem şahsı hem de üniversite adına tazminat davası açtığını anımsatarak, davanın kısa süre önce sonuçlandığını söyledi.

Dava kapsamında söz konusu gazetinin 15 bin lira tazminat ödemeye mahkum edildiğini vurgulayan İnanç, şöyle konuştu:

"Hakkımda yayınlanan yalan haber üzerine tazminat davası açmıştık ve davayı kazandık. Ben o gün de davayı kazanacağımı ve davadan elde edeceğimiz maddi kazanımı Muş Alparslan Üniversitesi öğrencilerine burs olarak vereceğimi belirtmiştim. Dava sonuçlandıktan sonra Habertürk gazetesinden alacağımız 15 bin lira tazminatı öğrencilerimize burs olarak vereceğim. Muş Alparslan Üniversitesi, burada yapılan sınavlarda Türkiye’de en iyi organize olan üniversitedir. Hiç kimse ve hiçbir kurum üniversitemizi töhmet altında bırakamaz."

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.