banner

Müslüman öğrencilerin okuduğu okula saldırı




İngiltere'nin başkenti Londra'nın güney doğusunda Müslümanların eğitim gördüğü bir yatılı okula haftasonu düzenlenen saldırının ardından dört kişi gözaltına alındı.

Kundaklama olduğu belirlenen olayda kimse yaralanmazken, polisin soruşturması sürüyor. "Darul Uloom" adlı okula yönelik saldırıda okulda bulunan 128 kişi tahliye edildi. Londra Polisi ise ikisi 17, ikisi ise 18 yaşında dört kişiyi gözaltına aldığını açıkladı.

Londra'da geçen hafta da bir camide yangın çıkmış ve cami kullanılamaz hale gelmişti.

 İngiliz asker Lee Rigby'nin geçen ay öldürülmesinden bu yana 11 caminin çeşitli saldırılarla hedef alındığı ve ülkede Müslümanlara yönelik saldırıların artığı belirtiliyor.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.