banner

Adana'da 13 kişiye ‘twitter’ gözaltısı




Adana'da sosyal medya üzerinden eylemleri planlayıp halkı provoke edecek ifadeler kullandığı iddiasıyla gözaltına alınan 13 kişi adliyeye sevk edildi.

Adana'da Taksim Gezi Parkı'ndaki olaylarla ilgili sosyal medya üzerinden eylemleri planlayıp halkı provake edecek ifadeler kullandığı iddiasıyla gözaltına alınan 13 kişi adliyeye sevk edildi.

Alınan bilgiye göre, Adana Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, sosyal paylaşım sitelerinden halkı galeyana getirecek ifadeler kullandığı öne sürülen 2'si kadın 13 kişiyi gözaltına aldı.

Zanlıların, eylemler sırasında zarar verilecek kamu ve parti binaları, özel araçlar ve polise yönelik saldırıların planlanmasını yaptıklarını ileri sürüldü.

Emniyet Müdürlüğü'nde ifadeleri alınan zanlılar sabah saatlerinde adliyeye sevk edildi.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.