banner

Sınav bitimine kadar sesli araçlar kullanılmayacak




AK Parti Ankara İl Başkanlığı, hafta sonu LYS ile aynı güne denk gelen AK Parti mitingleri için partilileri ve mitinge katılacak vatandaşları uyardı.

AK Parti İl Başkanlığı yaptığı uyarıda “Miting günü sesli araçların sınava kadar hiç kullanılmayacağı, sınavın bitiş saati olan 12.30’dan sonra kullanılacağı” belirtildi.

AK Parti Ankara İl Başkanı Murat Alparslan, yaptığı yazılı açıklamada,

Mitingle ilgili hafta sonu yapılacak sınavlar için de gerekli tedbirleri aldıklarını, miting duyuruları ve davetlerini daha çok yazılı ve görsel basın, sosyal medya, telefon, faks, e-mail, afiş, reklam yoluyla yaptıklarını anlattı.

Sınava gireceklerin olumsuz etkilenmemesi için sesli araçları daha az ve dikkatli kullandıklarını ifade eden Alparslan, miting günü sesli araçların sınava kadar hiç kullanılmayacağını, sınavın bitiş saati olan 12.30’dan sonra kullanılacağını kaydetti. Alparslan, gerekli trafik, emniyet, sağlık, itfaiye tedbirlerinin alınması konusunda ilgili kurumlarla da bilgi alış verişi yapıldığını bildirdi.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.