banner

Milli Eğitim Bakanı Avcı, Eskişehir'de




Bakan Avcı, Mahmudiye ilçesinde restorasyonu tamamlanan tarihi Çarşı Camisi'nin açılışını yaptı

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Eskişehir'in Mahmudiye ilçesinde restorasyonu tamamlanan tarihi Çarşı Camisi'nin açılışını gerçekleştirdi.

Bakan Avcı, öncelikle Mahmudiye Belediye Bakanı Ayşe Güney'i ziyaret etti. Daha sonra AK Parti İlçe Başkanlığı'na geçen Avcı, burada partililerle bir araya geldi. 

Avcı ve beraberindeki Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna, İl Milli Eğitim Müdürü Arif Dede, Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı, Güney, AK Parti Eskişehir İl Başkanı Süleyman Reyhan, restorasyonu tamamlanan Çarşı Camisi'nin açılışını yaptı.  

Avcı, burada yaptığı konuşmada, Eskişehir'de en çok "az laf çok iş" sloganını kullandıklarını kaydetti.

Çarşı Camisi'nin onarımının ve restorasyonunun, çevredeki yapılacak düzenlemelerle bütünleşince Mahmudiye'ye ve tarihine yakışır bir hale geleceğini ifade eden Avcı, şöyle konuştu:

"Bu hizmette emeği geçen başta başkanımız, Vakıflar temsilcilerine ve Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna'ya, ilglili tüm bürokratlara,  arkadaşlara teşekkür ediyorum. Hava sıcak anladığım kadarıyla da programımızı biraz geciktirdik. Onun için de kusurumuza bakmayın. Sizi böyle sıcakta bekletmek istimezdik. Tekrar hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Cumanızı tebrik ediyorum."

Avcı, ardından Mahmudiye Belediye Başkanı Güney'in annesi Hatice Güney (80) ve babası Cavit Güney'i (94) ziyaret ettikten sonra ilçeden ayrıldı.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.