banner

İzmir Üniversitesi’nden ücretsiz tercih rehberliği hizmeti




İzmir Üniversitesi Tercih Merkezi, 18 Temmuz’a kadar hafta sonu dahil her gün, 09.00-18.00 saatleri arasında rehber öğretmenleri ve her bölümden akademisyenleri ile 20 ayrı masada üniversite adaylarının hizmetinde olacak.

18 Temmuz’a kadar tüm hafta boyunca hizmet verecek olan İzmir Üniversitesi Tercih Merkezinde uzmanlar üniversite adaylarının puanlarını değerlendirecek, akademisyenler üniversite eğitimi ve bölümler hakkında bilgi verecek.

Tüm stresi ve heyecanı ile yaşanan Lisans Yerleştirme Sınavı’nın ardından tercih yapacak adaylar için bilgi almak ve karar vermek artık daha kolay. Üniversite adaylarının gelecek yaşamlarına yön verecek, kariyerlerini belirleyecekleri bu günlerde ihtiyaç duyacakları profesyonel destek İzmir Üniversitesi’nden geliyor. İzmir Üniversitesi Tercih Merkezi, 18 Temmuz’a kadar hafta sonu dahil her gün, 09.00-18.00 saatleri arasında rehber öğretmenleri ve her bölümden akademisyenleri ile 20 ayrı masada üniversite adaylarının hizmetinde olacak.

Kişiye özel meslek seçimi

Adayların puanlarının değerlendirilmesinin yanı sıra uzmanlar, öğrencilerin kişisel eğilimleri, zevkleri, karakter özellikleri ile seçmek istedikleri bölümler arası uyumu değerlendirecek, iş dünyasının beklentileri ve mezuniyet sonrası kariyer olanakları hakkında bilgi verecek. Adaylar, kendilerini ağırlayan İzmir Üniversitesi öğrencilerinden üniversitenin eğitim, sosyal-kültürel ve sportif faaliyetleri, öğrenci kulübü etkinlikleri hakkında bilgi edinme fırsatı bulacak. İzmir Üniversitesi’nin 7 fakülte, 3 yüksekokul, 2 enstitüde verilen 25 bölüm, 6 yüksek lisans, 1 doktora programı eğitimi hakkında bilgi almak isteyen adaylar sorularının yanıtlarına www.izmir.edu.tr adresi ve 232 246 49 49 numaralı telefondan da ulaşabilecek.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.