banner

Ankara'da özel bir okul alev alev yandı




Ankara'da özel bir okulda çıkan yangın, büyük paniğe neden oldu. Kısa sürede okulun çatısını saran alevler güçlükle kontrol altına alınırken, yangında ölen ya da yaralanan olmadı.

Olay, Ümitköy, Alacaatlı yolu üzerinde bulunan Özel Aydın Anadolu Koleji'nde gece saatlerinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, okulun çatısında henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Yangını fark eden vatandaşlar, durumu polis ve itfaiye ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen polis, çevre güvenliği alırken, itfaiye ekipleri de yangına müdahale etti. Ancak yangının kısa sürede okulun bütün çatısını sarması üzerine müdahale etmekte zorlanan itfaiye erleri, takviye ekip istedi. Alev topuna dönen çatının çökmesi üzerine itfaiye erleri zaman zaman tehlike atlattı.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.