banner

3 bin öğretmen daha atanacak




Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşarı Yusuf Tekin, 40 bin öğretmen atamasında boş kalan 3 bin kontenjan için ek atama başvurusu alınacağını bildirdi.

Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşarı Yusuf Tekin, öğretmen atama sonuçlarının açıklandığını ve arta kalan 3 bin kadro için başvuru alınacağını duyurdu. Tekin, atama sonuçlarının açıklanmasının ardından arta kalan 3 bin boş kontenjan için Bakanlığın yeni bir değerlendirme yaptığını ve 3 bin öğretmen atama başvurularının iki gün içinde açıklanacağını belirtti.

Müsteşar Tekin şu açıklamayı yaptı;

Değerli arkadaşlar, 40.000 öğretmen arkadaşımızın atamalarını biraz önce yaptık. Sonuçlar şu anda web sayfamızda. Herkese hayırlı olsun. Atama sonrası boş kalan 3000’e yakın kontenjan için yeni bir değerlendirme yapıyoruz. İki gün içinde ilan edeceğiz.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.