banner

Milli Eğitim’den anaokulunda ölen çocukla ilgili açıklama




İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Kocatürk, "Çocuk sınıf içinde düşmüş ve olduğu yere yığılmış. Ders öğretmeni hemen müdahale ederek hastaneye kaldırmış. Herhangi bir ihmal söz konusu değil, herkes görevini yapmıştır" dedi.

Denizli'de sınıftaki oyun parkında düşmesinin ardından kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden 5 yaşındaki anaokulu öğrencisi Arif Arda Tezcan'ın cenazesi toprağa verildi.

Tezcan'ın cenazesi, Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'nde yapılan otopsinin ardından yakınları tarafından alınarak Adalet Mahallesi'ndeki evine getirildi. Cenazenin eve getirilmesi sırasında annesi Fatma ve babası Kadir Tezcan başta olmak üzere akrabaları, Arif Arda'yı kaybetmenin üzüntüsü ile gözyaşlarına boğuldu.

Daha sonra Hallaçlar Camisi'ne getirilen Arif Arda'nın cenazesi, öğle vakti kılınan namazın ardından Şemikler Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Cenaze törenine, Tezcan'ın yakınları, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mevlüt Kocatürk, anaokulu idarecileri ve öğretmenleri ile vatandaşlar katıldı.

İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mevlüt Kocatürk, gazetecilere yaptığı açıklamada, yapılan otopside bir darp izi olmadığını belirterek, "Çocuk sınıf içinde düşmüş ve olduğu yere yığılmış. Ders öğretmeni hemen müdahale ederek hastaneye kaldırmış. Çocuk üzerinde yapılan inceleme sonucunda herhangi bir düşme, kavga, dövüş izi yok. Allah rahmet eylesin, ailesine sabır versin. Herhangi bir ihmal söz konusu değil, herkes görevini yapmıştır" dedi.

Namazın ardından cenazenin araca konmasının ardından uzun süre gözyaşı döken baba Kadir Tezcan'ı, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Kocatürk teselli etmeye çalıştı.

Saime Aslan Anaokulu öğrencilerinden Arif Arda Tezcan, okulun oyun parkında düşmüş, görevliler tarafından kaldırıldığı Servergazi Devlet Hastanesi'nde yaşamını yitirmişti.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.